Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 190g651kcal19.3g132.7g2.3g6.6g
Kahvikerma hyla Valio58g82kcal1.7g2.5g7g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 117g827kcal0.4g0g93.3g0g
Mantelilastu (A la meira)99g595kcal23.8g6.5g53.6g0g
Voi 58g423kcal0.7g0.2g47.4g0g
Sokeri 99g403kcal0g99.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g7254kcal94.8g795.6g407.8g14g
Valittu annoskoko784g3627kcal47.4g397.8g203.9g7g
Annoskoko puolitettuna392g1813kcal23.7g198.9g102g3.5g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861