Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Kahvikerma hyla Valio6.3g8.8kcal0.2g0.3g0.8g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 13g89kcal0g0g10g0g
Mantelilastu (A la meira)11g64kcal2.6g0.7g5.7g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g777kcal10.2g85.2g43.6g1.4g
Valittu annoskoko84g389kcal5.1g42.6g21.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna42g194kcal2.6g21.3g10.9g0.4g
Arvot/100g100g462kcal6.1g50.7g25.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861