Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 217g743kcal22.1g151.7g2.6g7.6g
Kahvikerma hyla Valio67g93kcal1.9g2.9g8g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 133g945kcal0.5g0g106.7g0g
Mantelilastu (A la meira)113g680kcal27.2g7.5g61.2g0g
Voi 67g484kcal0.8g0.3g54.2g0g
Sokeri 113g460kcal0g113.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g8289kcal108.4g909.4g466.2g16.2g
Valittu annoskoko896g4145kcal54.2g454.7g233.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna448g2072kcal27.1g227.4g116.6g4.1g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861