Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jogurtti koneella

Ohje on täältä: Siirry sivulle!
Valmistuminen vie 6-16 tuntia koneesta riippuen.

Valmistusaika vaikuttaa jogurtin koostumukseen ja happamuuteen.

Mitä kauemmin valmistus kestää, sen happamampaa tulee.

1 l maitoa
1 dl maustamatonta jogurttia
Lämmitä maito 34-40° C ja sekoita joukkoon jogurtti.

Kaada jogurttikoneen kuppeihin ja sulje kannet hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1100g293kcal36.3g34.1g0g0g
Bulgarian jogurtti (Valio), annos 100g100g60kcal3.4g4.5g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g706kcal79.4g77.2g7g0g
Valittu annoskoko1200g353kcal39.7g38.6g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna600g177kcal19.9g19.3g1.8g0g
Arvot/100g100g29kcal3.3g3.2g0.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338082