Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g120g420kcal9.6g90g2g3.6g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Kanaliemi laimennettu 300g30kcal0.8g1.3g2.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g1191kcal21.2g183g40.8g7.4g
Valittu annoskoko440g596kcal10.6g91.5g20.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna220g298kcal5.3g45.8g10.2g1.9g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080