Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g860g817kcal172g0g14.6g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g100g260kcal3g4.5g27g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]170g574kcal20.4g0g62.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g3302kcal390.8g9g209g0.2g
Valittu annoskoko1130g1651kcal195.4g4.5g104.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna565g825kcal97.7g2.3g52.3g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270