Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2000g4429kcal350g0g340g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g200g258kcal8.4g10.2g20g0g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4980g9785kcal748.8g38.2g743.4g6.2g
Valittu annoskoko2490g4892kcal374.4g19.1g371.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna1245g2446kcal187.2g9.6g185.9g1.6g
Arvot/100g100g197kcal15g0.8g14.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039