Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4000g8858kcal700g0g680g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g400g516kcal16.8g20.4g40g0g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9960g19569kcal1498g76.8g1486.4g12.2g
Valittu annoskoko4980g9785kcal749g38.4g743.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna2490g4892kcal374.5g19.2g371.6g3.1g
Arvot/100g100g197kcal15g0.8g14.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039