Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6000g13286kcal1050g0g1020g0g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g600g774kcal25.2g30.6g60g0g
Kananmuna, keitetty 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14940g29354kcal2246.8g115g2229.8g18.4g
Valittu annoskoko7470g14677kcal1123.4g57.5g1114.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna3735g7339kcal561.7g28.8g557.5g4.6g
Arvot/100g100g197kcal15g0.8g14.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039