Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g10g24kcal0.5g4.2g0.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1940g406kcal34.8g45.4g4.8g17.8g
Valittu annoskoko970g203kcal17.4g22.7g2.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna485g102kcal8.7g11.4g1.2g4.5g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122