Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti38g188kcal9.3g12.5g10.8g10.7g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g28g15kcal1.7g0.8g0.6g27.8g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g113g372kcal12.4g70.9g3.2g13.5g
Auringonkukansiemen 75g446kcal17.3g9.5g37.2g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2010g2041kcal81.4g187.4g103.6g113g
Valittu annoskoko1005g1020kcal40.7g93.7g51.8g56.5g
Annoskoko puolitettuna503g510kcal20.4g46.9g25.9g28.3g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.2g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502