Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti45g225kcal11.2g15g13g12.8g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g33g18kcal2g1g0.7g33.3g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g135g446kcal14.9g85.1g3.8g16.2g
Auringonkukansiemen 90g535kcal20.7g11.4g44.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g2449kcal97.6g225g124.2g135.4g
Valittu annoskoko1206g1224kcal48.8g112.5g62.1g67.7g
Annoskoko puolitettuna603g612kcal24.4g56.3g31.1g33.9g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502