Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti53g263kcal13.1g17.5g15.1g14.9g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g39g21kcal2.3g1.2g0.8g38.9g
Vesi1051g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g158g520kcal17.3g99.3g4.4g18.9g
Auringonkukansiemen 105g624kcal24.2g13.2g52g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2814g2857kcal113.8g262.4g144.6g158g
Valittu annoskoko1407g1429kcal56.9g131.2g72.3g79g
Annoskoko puolitettuna704g714kcal28.5g65.6g36.2g39.5g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502