Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti60g300kcal14.9g20g17.3g17g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g44g24kcal2.7g1.3g0.9g44.4g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g180g594kcal19.8g113.4g5g21.6g
Auringonkukansiemen 120g713kcal27.6g15.1g59.4g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3213g3262kcal130g299.6g165.2g180.4g
Valittu annoskoko1606g1631kcal65g149.8g82.6g90.2g
Annoskoko puolitettuna803g816kcal32.5g74.9g41.3g45.1g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502