Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti60g300kcal15g20g17.3g17.1g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g44g24kcal2.7g1.3g0.9g44.4g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g180g595kcal19.8g113.5g5g21.6g
Auringonkukansiemen 120g713kcal27.6g15.1g59.5g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g3265kcal130.2g299.8g165.4g180.6g
Valittu annoskoko1608g1633kcal65.1g149.9g82.7g90.3g
Annoskoko puolitettuna804g816kcal32.6g75g41.4g45.2g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502