Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti68g338kcal16.8g22.5g19.5g19.2g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g50g28kcal3g1.5g1g50g
Vesi1351g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g203g669kcal22.3g127.7g5.7g24.3g
Auringonkukansiemen 135g803kcal31.1g17g66.9g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3618g3673kcal146.4g337.4g186.2g203.2g
Valittu annoskoko1809g1837kcal73.2g168.7g93.1g101.6g
Annoskoko puolitettuna905g918kcal36.6g84.4g46.6g50.8g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502