Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti7.5g38kcal1.9g2.5g2.2g2.1g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g5.5g3.1kcal0.3g0.2g0.1g5.5g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g23g74kcal2.5g14.2g0.6g2.7g
Auringonkukansiemen 15g89kcal3.5g1.9g7.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g408kcal16.4g37.6g20.6g22.4g
Valittu annoskoko201g204kcal8.2g18.8g10.3g11.2g
Annoskoko puolitettuna100g102kcal4.1g9.4g5.2g5.6g
Arvot/100g100g102kcal4.1g9.4g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502