Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti75g375kcal18.7g25g21.6g21.3g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g56g31kcal3.3g1.7g1.1g55.6g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g225g743kcal24.8g141.9g6.3g27g
Auringonkukansiemen 150g892kcal34.5g18.9g74.3g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4020g4082kcal162.6g375g206.6g225.8g
Valittu annoskoko2010g2041kcal81.3g187.5g103.3g112.9g
Annoskoko puolitettuna1005g1021kcal40.7g93.8g51.7g56.5g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502