Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti90g450kcal22.4g30g25.9g25.6g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g67g37kcal4g2g1.3g66.7g
Vesi1802g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g270g892kcal29.7g170.3g7.6g32.4g
Auringonkukansiemen 180g1070kcal41.4g22.7g89.2g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g4898kcal195g450g248g271g
Valittu annoskoko2412g2449kcal97.5g225g124g135.5g
Annoskoko puolitettuna1206g1225kcal48.8g112.5g62g67.8g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502