Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti105g526kcal26.2g35g30.3g29.8g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g78g43kcal4.7g2.3g1.6g77.8g
Vesi2102g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g315g1041kcal34.7g198.6g8.8g37.8g
Auringonkukansiemen 210g1248kcal48.3g26.5g104.1g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5628g5714kcal227.8g524.8g289.6g316g
Valittu annoskoko2814g2857kcal113.9g262.4g144.8g158g
Annoskoko puolitettuna1407g1429kcal57g131.2g72.4g79g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502