Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti120g601kcal29.9g40g34.6g34.1g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g89g49kcal5.3g2.7g1.8g88.9g
Vesi2402g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g360g1189kcal39.6g227g10.1g43.2g
Auringonkukansiemen 240g1427kcal55.3g30.3g118.9g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g6531kcal260.2g600g330.8g361.2g
Valittu annoskoko3216g3265kcal130.1g300g165.4g180.6g
Annoskoko puolitettuna1608g1633kcal65.1g150g82.7g90.3g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502