Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti135g676kcal33.6g45g38.9g38.4g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g100g55kcal6g3g2g100g
Vesi2703g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g405g1338kcal44.6g255.4g11.4g48.6g
Auringonkukansiemen 270g1605kcal62.2g34.1g133.8g16.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7236g7347kcal292.8g675g372.2g406.4g
Valittu annoskoko3618g3674kcal146.4g337.5g186.1g203.2g
Annoskoko puolitettuna1809g1837kcal73.2g168.8g93.1g101.6g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502