Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti150g751kcal37.4g50g43.2g42.6g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g111g61kcal6.7g3.3g2.2g111.1g
Vesi3003g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g450g1487kcal49.5g283.8g12.6g54.1g
Auringonkukansiemen 300g1783kcal69.1g37.8g148.6g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8040g8163kcal325.4g749.8g413.2g451.6g
Valittu annoskoko4020g4082kcal162.7g374.9g206.6g225.8g
Annoskoko puolitettuna2010g2041kcal81.4g187.5g103.3g112.9g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502