Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti210g1051kcal52.3g70g60.5g59.7g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g156g86kcal9.3g4.7g3.1g155.6g
Vesi4204g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g631g2081kcal69.4g397.3g17.7g75.7g
Auringonkukansiemen 420g2497kcal96.7g53g208.1g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11256g11429kcal455.4g1050g578.8g632.4g
Valittu annoskoko5628g5714kcal227.7g525g289.4g316.2g
Annoskoko puolitettuna2814g2857kcal113.9g262.5g144.7g158.1g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502