Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti23g113kcal5.6g7.5g6.5g6.4g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g17g9kcal1g0.5g0.3g16.7g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g68g223kcal7.4g42.6g1.9g8.1g
Auringonkukansiemen 45g268kcal10.4g5.7g22.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g1225kcal48.8g112.6g62g67.8g
Valittu annoskoko603g612kcal24.4g56.3g31g33.9g
Annoskoko puolitettuna302g306kcal12.2g28.2g15.5g17g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502