Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti240g1201kcal59.8g80g69.2g68.2g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g178g98kcal10.7g5.3g3.6g177.8g
Vesi4805g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g721g2378kcal79.3g454.1g20.2g86.5g
Auringonkukansiemen 481g2853kcal110.5g60.5g237.8g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g13062kcal520.6g1199.8g661.6g722.6g
Valittu annoskoko6432g6531kcal260.3g599.9g330.8g361.3g
Annoskoko puolitettuna3216g3265kcal130.2g300g165.4g180.7g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502