Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti270g1351kcal67.3g90g77.8g76.8g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g200g110kcal12g6g4g200g
Vesi5405g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g811g2676kcal89.2g510.8g22.7g97.3g
Auringonkukansiemen 541g3210kcal124.3g68.1g267.6g32.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14472g14694kcal585.6g1349.8g744.2g813g
Valittu annoskoko7236g7347kcal292.8g674.9g372.1g406.5g
Annoskoko puolitettuna3618g3674kcal146.4g337.5g186.1g203.3g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502