Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti30g150kcal7.5g10g8.6g8.5g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g22g12kcal1.3g0.7g0.4g22.2g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g90g297kcal9.9g56.8g2.5g10.8g
Auringonkukansiemen 60g357kcal13.8g7.6g29.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g1633kcal65g150.2g82.4g90.2g
Valittu annoskoko804g816kcal32.5g75.1g41.2g45.1g
Annoskoko puolitettuna402g408kcal16.3g37.6g20.6g22.6g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502