Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti300g1502kcal74.8g100g86.5g85.3g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g222g122kcal13.3g6.7g4.4g222.2g
Vesi6006g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g901g2973kcal99.1g567.6g25.2g108.1g
Auringonkukansiemen 601g3567kcal138.1g75.7g297.3g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16080g16327kcal650.6g1500g826.8g903.2g
Valittu annoskoko8040g8163kcal325.3g750g413.4g451.6g
Annoskoko puolitettuna4020g4082kcal162.7g375g206.7g225.8g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502