Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt400g280kcal10.4g26g12.8g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Arla Apetina Feta 3%200g220kcal36g4g6g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g2360kcal246.4g65.8g117.8g4.4g
Valittu annoskoko1060g1180kcal123.2g32.9g58.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna530g590kcal61.6g16.5g29.5g1.1g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367211