Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen250g50kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1654g692kcal11.2g79.8g31.8g28.2g
Valittu annoskoko827g346kcal5.6g39.9g15.9g14.1g
Annoskoko puolitettuna414g173kcal2.8g20g8g7.1g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216