Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g20g10kcal0g2.4g0g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Basilika, tuore 60g16kcal1.9g0.6g0.5g1g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g360g673kcal9.4g4g69.8g8.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g60g233kcal19.8g0g17g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g15g121kcal0g0g13.8g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g390g371kcal11.7g76.4g1.2g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1882g2897kcal89g175.6g204.8g27.6g
Valittu annoskoko941g1449kcal44.5g87.8g102.4g13.8g
Annoskoko puolitettuna471g724kcal22.3g43.9g51.2g6.9g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292