Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g30g270kcal0g0g30g0g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g5g19kcal0.7g3.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g2254kcal162.8g61.6g143g18.8g
Valittu annoskoko912g1127kcal81.4g30.8g71.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna456g564kcal40.7g15.4g35.8g4.7g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773