Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalakeitto

Pilko sipulit, peruna ja porkkana keitinveteen.

Mausta (esim.

suolaa, valkopippuria, yrittimaustetta).

Odota kunnes perunat ovat lähes kypsiä ja laita kalakuutiot joukkoon.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Kun kalakuutiot ovat lähes kypsiä laita maito joukkoon.

Odota kunnes neste kuumenee muttei kiehahda.

Ota kattila pois levyltä ja laita pala flooraa joukkoon.

Lisää halutessasi tuoretta (tai kuivattua) tilliä.

Anna keitonn vetäytyä hetki ja nauti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora, vihreä 70%1g6.2kcal0g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g300g240kcal51g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2732g1327kcal150g154g7.8g15.4g
Valittu annoskoko1366g663kcal75g77g3.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna683g332kcal37.5g38.5g2g3.9g
Arvot/100g100g49kcal5.5g5.6g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38531