Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g450g77kcal8.6g9.5g0.9g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g681kcal4g6g70g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g701kcal47.5g0g55g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2802g2915kcal120.2g31g251.8g0g
Valittu annoskoko1401g1458kcal60.1g15.5g125.9g0g
Annoskoko puolitettuna701g729kcal30.1g7.8g63g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102