Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g600g102kcal11.4g12.6g1.2g0g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g267g907kcal5.3g8g93.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g334g934kcal63.4g0g73.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3736g3887kcal160.2g41.2g336g0g
Valittu annoskoko1868g1943kcal80.1g20.6g168g0g
Annoskoko puolitettuna934g972kcal40.1g10.3g84g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102