Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g751g128kcal14.3g15.8g1.5g0g
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g334g1134kcal6.7g10g116.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g417g1168kcal79.2g0g91.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4670g4858kcal200.4g51.6g419.8g0g
Valittu annoskoko2335g2429kcal100.2g25.8g209.9g0g
Annoskoko puolitettuna1168g1215kcal50.1g12.9g105g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102