Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g900g153kcal17.1g18.9g1.8g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1360kcal8g12g140g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g500g1400kcal95g0g110g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g5826kcal240.2g61.8g503.6g0g
Valittu annoskoko2800g2913kcal120.1g30.9g251.8g0g
Annoskoko puolitettuna1400g1457kcal60.1g15.5g125.9g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102