Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g901g153kcal17.1g18.9g1.8g0g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1361kcal8g12g140.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g500g1401kcal95.1g0g110.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5604g5830kcal240.4g61.8g504g0g
Valittu annoskoko2802g2915kcal120.2g30.9g252g0g
Annoskoko puolitettuna1401g1458kcal60.1g15.5g126g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102