Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1051g179kcal20g22.1g2.1g0g
Vesi1168g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g467g1588kcal9.3g14g163.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g584g1635kcal110.9g0g128.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6538g6802kcal280.4g72.2g587.8g0g
Valittu annoskoko3269g3401kcal140.2g36.1g293.9g0g
Annoskoko puolitettuna1635g1701kcal70.1g18.1g147g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102