Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1201g204kcal22.8g25.2g2.4g0g
Vesi1334g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g534g1815kcal10.7g16g186.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g667g1868kcal126.8g0g146.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7472g7773kcal320.6g82.4g672g0g
Valittu annoskoko3736g3887kcal160.3g41.2g336g0g
Annoskoko puolitettuna1868g1943kcal80.2g20.6g168g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102