Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g150g26kcal2.9g3.2g0.3g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g67g227kcal1.3g2g23.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g83g234kcal15.8g0g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana934g972kcal40g10.4g83.8g0g
Valittu annoskoko467g486kcal20g5.2g41.9g0g
Annoskoko puolitettuna234g243kcal10g2.6g21g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102