Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1501g255kcal28.5g31.5g3g0g
Vesi1668g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g667g2268kcal13.3g20g233.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g834g2335kcal158.4g0g183.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9340g9717kcal400.4g103g840g0g
Valittu annoskoko4670g4859kcal200.2g51.5g420g0g
Annoskoko puolitettuna2335g2429kcal100.1g25.8g210g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102