Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g300g51kcal5.7g6.3g0.6g0g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g133g454kcal2.7g4g46.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g167g467kcal31.7g0g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1868g1943kcal80.2g20.6g168g0g
Valittu annoskoko934g972kcal40.1g10.3g84g0g
Annoskoko puolitettuna467g486kcal20.1g5.2g42g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102