Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 250g268kcal57.8g0g3.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Dijonsinappi, Maille, Original7g4.9kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g1447kcal117g36g92g1.2g
Valittu annoskoko370g724kcal58.5g18g46g0.6g
Annoskoko puolitettuna185g362kcal29.3g9g23g0.3g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.9g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744