Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Fusillipastalaatikko

Ruskista ja mausta jauheliha.

Laita joukkoon sipuli, valkosipuli, tomaattimurska ja lihaliemikuutio (ja vettä tietty) ja anna hautua n. 20 min. Keitä tällä aikaa pasta puolikypsäksi.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja pastaa.

Kaada päälle munamaito (kaksi kananmunaa sekotettuna lasilliseen maitoa) ja laita päälle juustonsiivuja.

Kypsennä laatikko uunissa n. 40 min 200-250 asteessa.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)30g81kcal9g0g5.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Fusilli kierrepasta (Lidl), annos 150g350g1253kcal42g262.5g3.9g0g
Kananmuna kuoreton110g157kcal13.2g0g11g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaattimurska, 1 prk400g107kcal2.4g21.2g0.8g5.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g30kcal1.4g0.2g2.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3228g4796kcal305.6g601g127.4g15g
Valittu annoskoko1614g2398kcal152.8g300.5g63.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna807g1199kcal76.4g150.3g31.9g3.8g
Arvot/100g100g149kcal9.5g18.6g3.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41069