Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Marinoidut porkkanat

Keitä porkkanat al dente.

Lisää mausteet.

Tarjoa joko kylmänä tai lämpimänä.

Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaton 800g267kcal5g45.4g1.6g20.8g
Hunaja 30g99kcal0.2g24.2g0g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Persilja 65g18kcal0.9g0.7g0.1g5.2g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)30g6kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1930g1254kcal14.6g149.4g53.6g52.6g
Valittu annoskoko965g627kcal7.3g74.7g26.8g26.3g
Annoskoko puolitettuna483g314kcal3.7g37.4g13.4g13.2g
Arvot/100g100g65kcal0.8g7.7g2.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431156