Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Ruokasooda 5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.6g3g0.4g1.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g8832kcal106.6g1154.2g415.2g25.6g
Valittu annoskoko1140g4416kcal53.3g577.1g207.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna570g2208kcal26.7g288.6g103.8g6.4g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436465