Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400g556kcal76g0g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g100g90kcal3g3.5g7g0.7g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g1913kcal174g74.4g101.2g36.6g
Valittu annoskoko1792g956kcal87g37.2g50.6g18.3g
Annoskoko puolitettuna896g478kcal43.5g18.6g25.3g9.2g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404