Jauhelihavartaat
Reseptillä tulee 16 isohkoa varrasta.
Mausteeksi maustepippuria, mustaapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.
Sotke muut kuin öljy ja voi taikinaksi ja sekoita kunnolla että taikina sitkistyy.
Uunipellille 50g oliiviöljyä ja 50g voita.
Ruskita ne ekana kevyesti.
Älä käytä leivinpaperia.
Jaa taikina ensin palleroiksi niin saat tasakokoiset vartaat.
Muotoile pitkulaiseksi pitkien puutikkujen ympärille.
Lado vartaat pellille ja paistele joka puolelta niin kuumalla uunilla kuin irti lähtee.
Paistoaika on sen aikaa kun saat kivan paistetun pinnan ympäriinsä.
ps. reseptissä rasvamäärää on tiputettu alaspäin koska suurin osa siitä jää paistopannulle.
Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa
Juutis