Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihavartaat

Reseptillä tulee 16 isohkoa varrasta.

Mausteeksi maustepippuria, mustaapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Sotke muut kuin öljy ja voi taikinaksi ja sekoita kunnolla että taikina sitkistyy.

Uunipellille 50g oliiviöljyä ja 50g voita.

Ruskita ne ekana kevyesti.

Älä käytä leivinpaperia.

Jaa taikina ensin palleroiksi niin saat tasakokoiset vartaat.

Muotoile pitkulaiseksi pitkien puutikkujen ympärille.

Lado vartaat pellille ja paistele joka puolelta niin kuumalla uunilla kuin irti lähtee.

Paistoaika on sen aikaa kun saat kivan paistetun pinnan ympäriinsä.

ps. reseptissä rasvamäärää on tiputettu alaspäin koska suurin osa siitä jää paistopannulle.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 750g1661kcal131.3g0g127.5g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kauralese 50g180kcal9g22.8g3.9g8.8g
Kananmuna kuoreton 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Gouda juusto120g516kcal32.4g0g42g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g5765kcal379g58.2g444.4g21.6g
Valittu annoskoko1200g2882kcal189.5g29.1g222.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna600g1441kcal94.8g14.6g111.1g5.4g
Arvot/100g100g240kcal15.8g2.4g18.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440272